Rundvleessalade Gordebeke

Volgens oud familierecept van Opa Sjors en Oma Tonnie maken wij al meer dan 50 jaar een overheerlijke Rundvleessalade (Blierickse Kalde Schóttel).

Deze is dagelijks vers bij ons te koop op onze markten en kunt u ook bestellen voor catering-opdrachten.

€ 4,50 voor 500 gram!

 

Rundvleessalade van Gordebeke

Een stukje familiegeschiedenis!

In de jaren ’60 van de vorige eeuw stonden Opa & Oma Gordebeke (Sjors & Tonnie) vele uurtjes in de keuken aan de ‘Baoldersewaeg’ in ‘Blierik’ om hun fameuze Rundvleessalade te maken. Die ‘Kalde Schaotel’ was voor veel Blerickenaren het begin of het eind van een avondje stappen.

Een traditioneel familierecept

Uitjes, veel Rundvlees, bloemige Aardappeltjes, de lekkerste Augurkjes, fraaie blozende Appeltjes , romige ‘Majjenaes’ en de geheime kruiderij die Opa & Oma Gordebeke hebben doorgegeven aan de volgende generaties.

En nog steeds

Maken we bij de derde generatie Gordebeke die ‘enige & échte’ ambachtelijke Rundvleessalade. Je proeft de liefde voor pure smaak! En dagelijks ‘draaien’ we een flinke partij van deze salade voor de verkoop bij onze Hollandse Vishandel.

Heerlijk bij de barbecue

Want vlees alleen is natuurlijk niet genoeg om écht te genieten, wat brood, boter, sausjes… maar ook die Rundvleessalade naar oud Familierecept mag niet ontbreken!